Hoe nu verder?

Hoe nu verder?

23 februari 2015 Blog André en Agaath 0

Vorige week heeft het gesprek met het bestuur van stichting Siloam plaatsgevonden. Het heeft even geduurd maar het is een verrassend mooi gesprek geweest waarbij we merkten dat de wensen over en weer goed bij elkaar aan lijken te sluiten. Eigenlijk staat er niets in de weg om een volgende stap te zetten. Dan gaan we dat dan ook doen.

We hebben besloten om samen nog een keer naar Curacao te gaan en dan concreet dingen te gaan regelen ter voorbereiding op ons plan. Je kijkt toch anders naar dingen als je beseft dat je er in de toekomst gaat wonen. We hebben in de maand April tickets geboekt en na 3 weekjes zijn we dan weer terug in Nederland. Met dank aan de acties van KLM waardoor dit momenteel redelijk te financieren is.

Het afstuderen bij Agaath gaat goed. De snelheid om het werkelijk af te ronden wordt nu steeds meer bepaald door de universiteit omdat er ook gewacht moet worden op uitslagen. Maar het ziet er tot nu toe goed uit.

Veel redenen om dankbaar voor te zijn.

We wensen iedereen de zegen van onze levende God, in het bijzonder voor hen die het moeilijk hebben.

Groeten André en Agaath

P.s ik (André) ga nu eerst mijn paspoort verlengen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.