Kennismaking

Kennismaking

23 juni 2016 Blog André en Agaath 0

André en Agaath ontmoeten de achterban.

Zaterdag 4 juni 2016 waren we in Zeist om kennis te maken met de achterban van de Open Poort. Wij (André en Agaath) willen het kinderwerk verder oppakken samen met iedereen op Curaçao en in Nederland die momenteel, wonder boven wonder, nog steeds door laten lopen. We hadden fijne gesprekken.

De meeste mensen zijn vanaf het begin betrokken bij het werk op Curaçao. Dit werk is gestart door Elbert en Corrie Schouten. Bijzonder om te horen hoe zij dit hebben ervaren en wat ze ervan verwachten. Betrokken en vol hoop over de toekomst.

Wij hebben ons officieel voorgesteld, over onze achtergrond verteld en hoe wij er in staan. Daarnaast ook gedeeld wat onze visie is gebaseerd op de dingen die we nu weten. Eén ding is zeker: Het werk mag en moet doorgaan. Hoe? 12 juli gaan wij er heen om dit verder uit te werken.

We sluiten de middag af door nog wat verder te praten met elkaar. Nu deze stap is gezet  gaan we alle dingen verder voorbereiden. Er is veel wat moet gebeuren! Maar later meer daar over.

hartlijke groet,

Andre en Agaath

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.