Samenwerking met stichting Philippus

Samenwerking met stichting Philippus

1 mei 2019 Nieuws De Open Poort 0

We willen samen met u meer bekendheid aan ons werk geven en de donaties op correct verantwoorde manier besteden voor de kinderen. Om dit te kunnen realiseren zijn we een samenwerking aangegaan met Stichting Philippus.

Philippus ondersteunt plaatselijke onderwijsinitiatieven in o.a. Bangladesh, Peru en Zuid-Afrika. Financieel, vakinhoudelijk en indien nodig ook met mensen. Philippus wil daarnaast ook een koepel zijn voor initiatieven die vanuit Nederland worden ondernomen. De Open Poort op Curaçao is op 1 mei toegevoegd aan deze koepel.

Dit betekent onder meer ook dat de sponsorgelden via Philippus gaan lopen. Het is nu wachten op een aan De Open Poort-toegewijde rekening. We zien er naar uit om jullie binnenkort ons rekeningnummer bekend te maken, zodat jullie financiële steun kan bijdragen aan ons werk. Want wij, De Open Poort, geloven dat ieder kind een kans verdient…

Dit bericht is een slechts bedoeld als kennisgeving. Voor nu verandert er op dit moment nog niets, binnenkort laten we meer weten.

Hartelijk dank voor uw betrokkenheid de afgelopen jaren!

Met warme groet,

André en Agaath Vis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.