Middelen

Op de westpunt van Curacao

De locatie

De locatie waar alle activiteiten plaatsvinden is direct nabij Soto. Het is een perceel van ongeveer 4000m2 en ligt midden in de wijk die een stukje vanaf de hoofdweg ligt van Soto naar de Westpunt. Het perceel is omheind en bemuurd. In het midden staat de woning en op de hoek is een grote overkapping waarvan het eerste gedeelte is voorzien van muren. Dit is het gebouwtje waar alle activiteiten plaats vinden. De tuin is ingericht met speel attributen zoals schommels wip en dergelijke. We hebben ook fietsjes, skelters en een voetbalveldje. Iedereen kan hier naar hartenlust spelen of gezellig rond hangen. De woning is permanent bewoond door André en Agaath.De locatie waar alle activiteiten plaatsvinden is direct nabij Soto. Het is een perceel van ongeveer 4000m2 en ligt midden in de wijk die een stukje vanaf de hoofdweg ligt van Soto naar de Westpunt. Het perceel is omheind en bemuurd. In het midden staat de woning en op de hoek is een grote overkapping waarvan het eerste gedeelte is voorzien van muren. Dit is het gebouwtje waar alle activiteiten plaats vinden. De tuin is ingericht met speel attributen zoals schommels wip en dergelijke. We hebben ook fietsjes, skelters en een voetbalveldje. Iedereen kan hier naar hartenlust spelen of gezellig rond hangen. De woning is permanent bewoond door André en Agaath.

DE PLEK WAAR ALLES GEBEURD

Kinderkerk

Alle activiteiten die binnen plaats vinden worden over het algemeen in de de misa uitgevoerd. Hier vind ook elke zondag een kinderdienst plaats vandaar de naam misa (kerk). Het is een heel eenvoudig gebouw met wat tafels en stoelen zodat de activiteiten gedaan kunnen worden. Er is zijn ook eenvoudige sanitaire voorzieningen zoals een toilet en keukenblokje.

Op dit moment is de misa te klein voor de zondagse diensten en wijken we op zondag uit naar de veranda van de woning. Op de veranda zitten dan de kleintjes en in de misa de grotere kinderen/jongeren. We zijn blij dat het zo groeit en overwegen om eventueel uit te gaan breiden of een andere manier te verzinnen zodat we meer kinderen kunnen ontvangen. Deze diensten zijn altijd een groot feest, alle kinderen worden opgehaald en weer thuisgebracht met de bus van Open Poort. van Open Poort.

VOOR VEILIG VERVOER

De bus

De Open Poort beschikt over een bus voor het vervoeren van de de kinderen. De kinderen worden altijd opgehaald en weer thuis gebracht. In de avond is het altijd omstreeks zeven uur donker op Curaçao en we willen de kinderen veilig thuis te brengen. Het voordeel is dat ook kinderen die verder weg wonen mee kunnen doen aan de activiteiten.

2-persoons bed and breakfast

Ontdek
Curacao op een unieke manier!

Maak kennis met Curacao en tegelijkertijd zie je het veelzijdige werk van De Open Poort. Je kunt kijken wat we hier doen, maar er is ook genoeg mogelijkheid om zelf de handen uit de mouwen te steken!

Reserveer
Slaapkamer

Een slaapkamer met een tweepersoonsbed (of 2x 1 persoonsbed). Voorzien van opbergruimte voor uw kleding, een fauteil en een ventilator.

Badkamer

Uw eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Handdoeken zijn inbegrepen.