Welkom!

De Open Poort wil kansarme kinderen richting geven, gebaseerd op Genade, Vrede en Blijdschap.

Vakantieplan 2018 Vrijwilligers gezocht om te helpen

Lees meer…

Onze doelgroepen

Wij willen praktische en geestelijke hulp bieden in elke fase van baby naar volwassene, met behoud van eigen keuzevrijheid. 

Baby’s (0-2)

Er is behoefte aan een plek waar babys professioneel kunnen worden opgevangen. Enerzijds om vroeg betrokken te zijn bij de vaak zeer jonge moeders, anderzijds om de moeders gelegenheid te geven onderwijs te volgen of te werken.

Peuters (2-4)

Het is wenselijk een plek te realiseren waar jonge kinderen zo vroeg mogelijk en regelematig in een professionele omgeving komen waarbij ze intricieke waarden ontwikkelen die in de toekomst bijdragen aan een kansrijke omgeving. 

Kinderen (4-13)

We hebben voor de kinderen een veilge omgeving waarin ze gestimuleerd en geholpen worden in hun praktische en geestelijke ontwikkeling. 

Tieners (13-18)

TIeners hebben veel behoefte  een plek te krijgen in deze soms verwarrende fase. We doen dit door tieneravonden te organiseren en gesprekken met ze te voeren.

Jongeren (18-25)

Enerzijds wordt er van de jongeren steeds meer van ze verwacht, anderzijds leven ze in een omgeving waarin het ontbreekt aan voorbeelden. Graag zouden we hier meer praktische begeleiding willen ontwikkelen.

Volwassenen (25+)

De volwassenen zijn de mensen die verantwoordelijk zijn voor de kinderen en tieners die momenteel bij de Open Poort komen. We willen de volwassenen graag bijstaan in hun kansarme omgeving.