Samenwerkingen

ACTIVITEITEN VERBINDEN

Om zo adequaat mogelijk te helpen en al het werk te kunnen doen, zijn we blij met en trots op samenwerkingen met stichtingen en mensen die elkaars doel onderschrijven.

REDA SOSIAL

Reda Sosial zet zich in voor de bestrijding van armoede op Curaçao door het financieren van projecten, die op de een of andere wijze verlichting brengen in de leefsituatie van de minderbedeelden, hun zelfredzaamheid bevorderen en gericht zijn op sociale en economische ontwikkeling. Ze steunen de huiswerkgbegeleiding.

ALIANSA DI LUS

Hans en Gerda zijn met hun stichting al vele jaren actief in de regio waar ook de Open poort is gevestigd. Zij ontfermen zich over noden die ze zien en hebben ook een aantal kinderen opgenomen in hun eigen gezin. Gerda helpt al een aantal jaren intensief tienermoeders. Ze helpen ook mensen met voedsel, kleding en spullen.

iGLESIA MMM

Movimiento Misionero Mundial is een pinkstergemeente die jaren geleden is begonnen met evangeliseren in de wijk. Er is inmiddels door hen een klein kerkgebouwtje gebouwd waar ze elke zaterdagavond een dienst beleggen. Ze helpen de mensen ook praktisch en gaan regelmatig op bezoek bij personen die hulp nodig hebben.

IGLESIA BIDA NOBO

Deze kerk is gelokaliseerd in de buurt van De Open Poort. Samen met de Open Poort hebben we om de 14 dagen een samenwerking. georganisseerd. Bij ons mag je komen zoals je bent. Iedereen met zijn eigen verhaal, achtergrond, dromen en fouten.

GIOVANNI PHILIPA

Giovanni is geboren en getogen in de omgeving van de Open Poort. Hij is van jongs af aan bezig met sport en zet zich al meer dan 30 jaar in voor het welzijn van de jongeren. Dit doet hij door met ze te sporten zowel op school als in de vrije tijd van de kinderen. De jongens vinden hem stoer en hij is een voorbeeld en vriend voor alle kinderen.

STICHTING PHILIPPUS

Het Support Team in Nederland verricht haar fondswervende activiteiten onder de ‘paraplu’ van de Nederlandse organisatie Philippus. De verslaglegging en verantwoording (financieel en inhoudelijk) van de fondswerving is terug te vinden in de jaarverslagen van Philippus.