Het nieuwe normaal: 8000 kilometer

Het nieuwe normaal: 8000 kilometer

22 september 2020 Blog André en Agaath 5

Nederland en Curaçao liggen bijna 8000 kilometer van elkaar vandaan. Dat is ver, heel ver… Maar je kunt altijd een vlucht boeken. Als er iets is en je moet plotseling naar Nederland, kun je in twee dagen in Nederland zijn.  

Van 30 maart tot 8 juni zat Curaçao in een lockdown en was het niet meer mogelijk om het land te verlaten. En dan is Nederland verder weg dan ooit. Twee geplande bezoeken: van onze zoon Herman in april en van onze dochter Aleis (met man en kind) in juli konden niet doorgaan.  

Maar gelukkig, de maatregelen werden stap voor stap versoepeld en we konden weer vliegen. Zelf ben ik toen vrij impulsief voor bijna 3 weken naar Nederland gegaan. Wat was het heerlijk om iedereen weer te zien. 

Nu gaat Herman het weer proberen, als het goed gaat komt hij volgende week maandag 28 september. Maar zowel in Nederland als in Curaçao is de corona weer aan het pieken. De eerste beperkende maatregelen zijn alweer ingegaan.  We houden ons hart vast… 

Herman heeft er zin in. Hij heeft z’n haar al in een tropenkapsel laten knippen. De coronatest is gepland. Hij heeft een ontmoeting gehad met z’n reisgenoot. Iemand komt hem helpen z’n koffer inpakken, iemand brengt hem naar Schiphol… 

Dus, lieve Gerstenbloed en Rhuggenaath, hou dat vliegveld open. In ieder geval tot en met 28 september.  

5 antwoorden

  1. Benieuwd naar dat nieuwe kapsel van Herman; maar laat hem eerst maar lekker genieten van de tijd dat hij bij jullie kan zijn.

  2. Anneke Weeda-Vis schreef:

    We duimen dat jullie elkaar weer in de armen kunnen sluiten!

  3. H. Vis en C. Vis-Donkers schreef:

    Gelukkig is alles betrekkelijk. Corona maakt de positieve dingen ook belangrijker en onze dankbaarheid mag groeien. Groeten van ma en pa uit Amandelstad en veel plezier met Herman.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.